Boek nu Boek nu Kinderfeestje Disco Jump & Lasergame party - Samcity

Kinderfeestje Disco Jump & Lasergame party

€ 30,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 30,00 P/P

kinderfeestje disco jump & Lasergame party

Het is partytime in het trampolinepark en de lasergame arena van Samcity. Disco jumpen en lasergamen bij Samcity! Kom je uitleven op deze swingende party. Kinderfeestje Disco Jump & Lasergame party. Een supertof kinderfeestje!

 • disco jump trampolinepark

  Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen jumpen en chillen op de muziek. De discolichten gaan aan in het trampolinepark en onze DJ laat de vetste beats uit de speakers knallen! Jumpen, swingen en je uitleven op trampolines. Feel free to jump! Met je vrienden twee uur lang uit je dak gaan in ons 1200 m2 trampolinepark.

 • lasergame

  Zet je zintuigen op scherp voor een battle in onze lasergame arena The lost City. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Rennen, sluipen en dekking zoeken. In twee teams ga je real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena. Special effects met blacklight, lasers en rook. Wie komt als lasergame winnaar uit de strijd? Lasergame to the MAXX!

 • kindermenu disco jump & Lasergame party

  Voorafgaand aan het kinderfeestje gaan jullie genieten van lekker samen eten! Vanaf 18.00 uur staat jullie gereserveerde tafel klaar. Tip: Plan het kadootjes geven in tijdens het bezoek aan Samcity. Een leuke activiteit tijdens het wachten op het kindermenu!

Disco Jump & Lasergame party

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash JJJJ
 • Je gegevens

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel