Boek nu Boek nu Kinderfeestje BMX & Skate party - Skatepark - Samcity.

Kinderfeestje BMX & Skate party

€ 15,00 P/P Boek nu

Arrangementen

€ 15,00 P/P

kinderfeestje bmx & skate party

Kom je uitleven op één van onze sportieve kinderfeestjes. Kinderfeestje BMX & Skate party. Een actief kinderpartijtje in het skatepark!

  • skatepark

    In het 1000 m2 BMX & Skatepark ga tijdens het kinderfeestje met je vrienden coole tricks oefenen en showen. Ons indoorpark BMX & Skatepark staat vol met spectaculaire obstakels; rails en ramps. Lukt het in de foampit te landen? Deze party is inclusief het gebruik van BMX, stuntstep, skateboard, helm en bescherming. In het park is begeleiding aanwezig. Het skatepark van Samcity heeft een eigen shop. Check hier de webshop van het Skatepark. Leuk als kadotip voor jarige stuntsteppers, BMX’ers of skateboarders!

  • keuzemenu

    Tijdens de party uitrusten met limo en chips. Na afloop valt er heel wat na te praten én te genieten van lekker samen eten! In het restaurant staat jullie gereserveerde tafel klaar!

  • organisatie kinderfeestjes

    Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje op de dag zelf. Je kunt de BMX & Skate party direct boeken in de ticketshop via de boek nu button.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign