Boek nu Boek nu Kinderfeestje BMX & Skate en jump - Trampoline- en Skatepark- Samcity

Kinderfeestje BMX & Skate en jump

€ 25,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 25,00 P/P

kinderfeestje bmx & skate en jump

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje BMX & Skate en jump. Een mega sportief kinderpartijtje in het skatepark en trampolinepark!

 • Skatepark

  In het 1000 m2 Skatepark ga je tijdens het kinderfeestje met je vrienden coole tricks oefenen en showen. Ons indoorpark BMX & Skatepark staat vol met spectaculaire obstakels; jumpbox met resi landing, rails en ramps. Deze party is inclusief het gebruik van BMX, stuntstep, skateboard, helm en bescherming. In het park is begeleiding aanwezig. Het skatepark heeft een eigen shop. Check hier de webshop van het Samcity skatepark. Leuk als kadotip voor jarige stuntsteppers, BMX’ers of skateboarders!

 • trampolinepark

  Feel free to jump! Met je vrienden een uur lang jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines. Ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Durf je ook vanaf de Jumptower in een BigAirbag te vallen? En lukt het jou op de Walk Wall te landen? Onze instructeurs helpen je hier graag bij. Nog een potje basketbal of dodgeball spelen op de trampolines?

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar.

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje BMX & Skate en Jump op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel