Boek nu Boek nu Kinderfeestje Skatepark en Shooting alley - Boogschieten- Samcity

Kinderfeestje BMX & Skate en Shooting alley

€ 22,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 22,50 P/P

kinderfeestje bmx & skate en shooting alley

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Skatepark en shooting alley. Een sportief en uitdagend kinderpartijtje in het skatepark en de shooting alley!

 • Skatepark

  In het 1000 m2 skatepark ga je tijdens het kinderfeestje met je vrienden coole tricks oefenen en showen. Ons indoor BMX & Skatepark staat vol met spectaculaire obstakels; rails en ramps. Lukt het in de foampit te landen? Dit kinderpartijtje is inclusief het gebruik van BMX, stuntstep, skateboard, helm en bescherming. In het park is begeleiding aanwezig. Het skatepark heeft een eigen shop. Check hier de webshop van het Samcity skatepark. Leuk als kadotip voor jarige stuntsteppers, BMX’ers of skateboarders!

 • Shooting Alley

  Kun jij boogschieten als Robin Hood? Onze instructeur leert je in onze shooting alley om te gaan met pijl en boog. Houding, richten en schieten. Wie schiet de meeste pijlen in de roos?

 • Kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje uitrusten met limo en chips. Na afloop valt er heel wat na te praten en te genieten van lekker samen eten! In het restaurant staat jullie gereserveerde tafel klaar. Tip: Plan het kadootjes geven in tijdens het bezoek aan Samcity. Een leuke activiteit in het restaurant tijdens het wachten op het kindermenu!

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Skatepark en Shooting alley op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign