Boek nu Boek nu Kinderfeestje Skatepark en Lasergame - The lost city - Samcity

kinderfeestje BMX & Skate en lasergame

€ 25,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 25,00 P/P

kinderfeestje bmx & skate en lasergame

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje skatepark en lasergame. Een uitdagend en sportief kinderpartijtje in het skatepark en de lasergame arena!

 • skatepark

  In het 1000 m2 Skatepark ga je tijdens het kinderfeestje coole tricks oefenen en showen. Ons indoorpark BMX & Skatepark staat vol met spectaculaire obstakels; jumpbox met resi landing, rails en ramps. Dit kinderfeestje is inclusief het gebruik van BMX, stuntstep, skateboard, helm en bescherming. In het park is begeleiding aanwezig. Het Skatepark heeft een eigen shop. Check hier de webshop van het Samcity skatepark. Leuk als kadotip voor jarige stuntsteppers, BMX’ers of skateboarders!

 • Lasergame

  Zet je zintuigen op scherp voor een battle in onze lasergame arena The lost City. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Rennen, sluipen en dekking zoeken. In twee teams ga je real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena. Special effects met blacklight, lasers en rook. Wie komt als lasergame winnaar uit de strijd? Lasergame to the MAXX! Wil je twee heats lasergame boeken? Geef dit door bij de opmerkingen.

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar.

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje BMX & Skate en Lasergame op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel