Boek nu Boek nu Kidsescaperoom - Escaperoom voor kinderen Samcity

Kidsescaperoom

€ 90,00 Boek nu

kidsescaperoom

 • de schatkamer van Samcity

  Ben je klaar voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de kinderescaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit deze speciale escaperoom voor kinderen te ontsnappen? Mega spannend!

 • instructeur en begeleiding

  Voordat je de kinderescaperoom ingaat, vertelt onze instructeur je alles wat je moet weten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en waar je op moet letten om binnen één uur te ontsnappen. Terwijl jullie uit de kinderescaperoom proberen te ontsnappen, kijkt de instructeur mee op een scherm buiten de escaperoom. Zo ziet hij precies hoe het met jullie gaat. Ook kan hij altijd een aanwijzing geven, als dat nodig is. De escaperoom voor kinderen is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. De kinderescaperoom kan door maximaal 6 kinderen worden bezocht.

 • restaurant

  Uiteraard hebben we bij Samcity ook aan de ouders gedacht. Terwijl de kinderen proberen te ontsnappen uit de kidsescaperoom, kunnen ouders heerlijk vertoeven in ons sfeervolle restaurant. Cappuccino, muntthee, iets lekkers en uiteraard gratis wifi. Check hier alvast onze menukaart.

 • kinderfeestjes

  Onze kidsescaperoom is ook zeer geschikt voor kinderfeestjes voor 5 of 6 kinderen. De kinderescaperoom kan alleen worden gekozen, maar ook gecombineerd worden met al onze andere activiteiten. Het kinderfeestje is altijd inclusief limo en chips én een kindermenu. Check hier onze ruime aanbod.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel