Boek nu Boek nu Kids escaperoom - Escaperoom voor kinderen - Samcity

Kids escaperoom

€ 90,00 Boek nu

kids escaperoom

 • escaperoom voor kinderen

  Ben je klaar voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de kinderescaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit deze speciale escaperoom voor kinderen te ontsnappen?

 • instructeur en begeleiding

  Voordat je de escaperoom voor kinderen ingaat, vertelt onze instructeur alles wat je moet weten over de escaperoom. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en waar je op moet letten om binnen één uur te kunnen ontsnappen. Vanaf het moment dat de deur op slot gaat, kijkt de instructeur mee op een scherm buiten de escaperoom. Heb je een aanwijzing nodig? Geen probleem. De instructeur kan altijd helpen. De escaperoom voor kinderen is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. De escaperoom kan door minimaal 3 en maximaal 6 kinderen worden bezocht.

 • restaurant

  Uiteraard hebben we bij Samcity ook aan de ouders gedacht. Terwijl de kinderen proberen te ontsnappen uit de escaperoom, kunnen ouders heerlijk vertoeven in ons sfeervolle restaurant. Cappuccino, muntthee, iets lekkers en uiteraard gratis wifi. Check hier alvast onze menukaart.

 • kinderfeestje escaperoom

  Onze escaperoom voor kinderen is ook geschikt voor kinderfeestjes voor 5 of 6 kinderen. De escaperoom kan ook gecombineerd worden met al onze andere activiteiten. Het kinderfeestje is altijd inclusief limo en chips én een kindermenu. Check hier onze ruime aanbod.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel