Boek nu Boek nu Kids escaperoom en jump en lasergame - Samcity

Kids escaperoom en jump en lasergame

€ 30,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 30,00 P/P
  • PARTY EXTREME
  • Ready voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de kamer gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en te ontsnappen? Spannend hoor!
  • Feel free to jump! Een uur lang jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Walk on walls met de high performance trampolines. Speel het spectaculaire dodgeball. Oefen je tricks op safe en land vanaf de jumptowers in één van de Big Airbags. Of ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Hier kan alles!
  • Zet je zintuigen op scherp voor een battle in the lost city. Rennen, sluipen en dekking zoeken. Je gaat real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena vol special effects. Wie komt als winnaar uit de strijd?
  • Tijdens de party chillen met limo en chips. Na afloop valt er heel wat na te praten én te genieten van lekker samen eten! In het restaurant staat jullie gereserveerde tafel klaar!

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign