Boek nu Boek nu Kinderfeestje Jump en Lasergame XL - Trampolinepark - Samcity

kinderfeestje Jump en lasergame XL

€ 25,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 25,00 P/P

kinderfeestje jump en lasergame xl

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Een sportief en spannend kinderpartijtje in het trampolinepark en de lasergame arena.

 • trampolinepark

  Feel free to jump! Met je vrienden een uur lang jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines. Ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Durf jij vanaf de Jumptower in een Big Airbag te vallen? En lukt het jou op de Walk Wall te landen? Onze instructeurs helpen je hier graag bij. Nog een potje basketbal of dodgeball spelen op de trampolines?

 • lasergame

  Zet je zintuigen op scherp voor een battle in onze lasergame arena The lost City. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Rennen, sluipen en dekking zoeken. In twee teams ga je real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena. Special effects met blacklight, lasers en rook. Wie komt als lasergame winnaar uit de strijd? Hoe cool; twee heats lasergame! Lasergame to the MAXX!

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar. Tip: Plan het kadootjes geven in tijdens het bezoek aan Samcity. Een leuke activiteit in het restaurant tijdens het wachten op het kindermenu!

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Jump en Lasergame XL op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel