Boek nu Boek nu Groepsuitje Escapegame & Wine and Bites - Groepsuitjes Samcity

Groepsuitje Escapegame & Wine and Bites

€ 37,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 37,50 P/P

groepsuitje escapegame & wine and bites

Arrangement voor groepen van 10 tot 24 personen. Groepsuitje Escapegame & Wine and Bites. Een escapegame teambattle en heerlijk genieten van wijn en hapjes.

 • Escapegame

  Team escape in meerdere teams. Je zit vast aan het pand en aan je teamgenoten met handboeien en.. cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jij de codes om je teamleden los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Kunnen doordenken, opmerkzaamheid en inzicht zijn vereist. Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij en komt als winnaar uit de strijd? De intekenlijsten worden van te voren gestuurd, Wel zo handig. Voorafgaand aan het bezoek is de teamindeling al klaar. Zo hoeft er op de dag zelf niets meer geregeld te worden.

 • genieten van wine and bites

  Vooraf of na afloop heerlijk genieten van onze wine and bites. Heerlijke hapjes en 1x een glas wijn. Er is ook een vegetarische variant. De wine and bites is inclusief 3 extra drankjes. Hierbij kan worden gekozen uit koffie, thee frisdrank, bier én wijn. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie groepsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het groepsuitje Escapegame & Wine and Bites vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel