Boek nu Boek nu Groepsuitje VR Gaming - Samcity - Ruim aanbod voor elke groep!

Groepsuitje VR Gaming

€ 37,50 P/P v.a. Reserveren

groepsuitje VR Gaming

Arrangement voor groepen van 10 tot 12 personen. Groepsuitje VR Gaming. Virtueel lasergamen en heerlijk genieten van onze luxe lunch of keuzemenu.

 • VR Gaming

  Zet je VR bril op, pak je fictieve gun en stap in een virtuele wereld. In de VR arena speel je de exclusieve game ‘COPS VS ROBBERS’. Daarbij maak je gebruik van talloze spelelementen voor dé ultieme virtual reality experience. Je speelt met vier personen tegelijk in dezelfde game op een groot speelveld, een futuristische bank. Eén team kruipt in de huid van de agenten. Het andere team in de huid van de overvallers. Dit team maakt jacht op een flinke buit, waarbij alles op alles wordt gezet om te ontsnappen. VR gamen is een unieke ervaring en spectaculaire belevenis voor jong én oud. De intekenlijst wordt van te voren gestuurd. Voorafgaand aan het bezoek is de teamindeling al klaar. Zo hoeft er op de dag zelf niets meer geregeld te worden.

 • horeca arrangementen

  Jullie kunnen heerlijk genieten van onze luxe lunch met vegetarische variant of van ons keuzemenu. Bij de bevestiging van de reservering ontvang je het invulformulier voor het keuzemenu. Wel zo handig! De keuze voor het voor-, hoofd- en nagerecht kan van te voren doorgegeven worden. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht. Eventuele voedselallergieën kunnen bij de opmerkingen worden doorgegeven. De lunch of het keuzemenu is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie groepsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het groepsuitje VR Gaming vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel