Boek nu Boek nu Groepsuitje VR Escapegame - Samcity - voor elke groep!

Groepsuitje VR Escapegame

€ 24,00 P/P v.a. Reserveren

groepsuitje VR escapegame

Arrangement voor groepen van 10 t/m 30 personen. Groepsuitje VR Escapegame. Virtueel escapen en genieten van onze borrelplank, lunch deal, borrelplank DeLuxe, high tea of het keuzemenu.

 • VR escapegame

  Bella Ciao! Jullie spelen het spel: La casa de dinero. Je bevindt je in een virtuele escaperoom. Laat je leiden door ‘El Professor’ en waan je een echte bankrover. Welk team lukt het als eerste uit de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen, de kluis te veroveren en te vluchten met zoveel mogelijk ‘dinero’? We starten in het klaslokaal van El Professor. Door het oplossen van uitdagende puzzels en raadsels vinden jullie je weg door de bank. Goed samenwerken én communiceren in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld is cruciaal. Met elkaars aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Zorg dat je creatief, snel en slim bent! Het spel bevat zes levels. Bij ieder level heeft een ander teamgenoot de VR-bril op.

 • horeca arrangementen

  Jullie kunnen heerlijk genieten van één van onze horeca arrangementen; de borrelplank, lunch deal, borrelplank DeLuxe, high tea of het keuzemenu. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • drankarrangement

  Je kunt ervoor kiezen alle drankjes op nacalculatie te doen. Weet je liever waar je aan toe bent? Maak dan je keuze voor het drankarrangement 3 drankjes (frisdrank, bier, wijn, koffie of thee). Je kunt je keuze aangeven bij de reservering. Onze high tea is inclusief 2 uur onbeperkt thee.

 • vooraf overleggen

  Kom je met een grote groep en wil je voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om de mogelijkheden en ins & outs van het programma door te spreken.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel