Boek nu Boek nu Groepsuitje Treasure Hunt The Game - Samcity - Outdoor

Groepsuitje Treasure Hunt The Game

€ 29,00 P/P v.a. Reserveren

Arrangementen

€ 29,00 P/P v.a.

groepsuitje treasure hunt the game

Outdoor arrangement voor groepen van 10 t/m 36 personen. Groepsuitje Treasure Hunt The Game. Op zoek naar de code van de schatkist en genieten van onze borrelplank, lunch deal, borrelplank DeLuxe, high tea of keuzemenu.

  • treasure hunt the game

    Treasure Hunt is een superspannende, interactieve en uitdagende outdoor game, waarbij je met je team op zoek gaat naar de code van de schatkist. Ben je competitief ingesteld, houd je van gezelligheid en kun je goed samenwerken? Dan is groepsuitje Treasure Hunt The Game helemaal jouw ding! Om de code te vinden moeten puzzels worden opgelost, vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd. Daarbij draait het om de snelste tijd. Het team dat als eerste alle opdrachten uitvoert en de code vindt, is de winnaar. Perfect voor teambuilding!

  • horeca arrangementen

    Jullie kunnen heerlijk genieten van onze horeca arrangementen; de borrelplank, lunch deal, borrelplank DeLuxe, high tea of het keuzemenu. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht. Kies je voor het keuzemenu? Bij de bevestiging van de reservering ontvang je het invulformulier. Wel zo handig! De keuze voor het voor-, hoofd- en nagerecht kan van te voren doorgegeven worden. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

  • drankarrangement

    Je kunt ervoor kiezen alle drankjes op nacalculatie te doen. Weet je liever waar je aan toe bent? Maak dan je keuze voor het drankarrangement 3 drankjes (frisdrank, bier, wijn, koffie en thee). Je kunt je keuze aangeven bij de reservering. Onze high tea is inclusief 2 uur onbeperkt thee.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel