Boek nu Boek nu Groepsuitje Shooting alley Boogschieten - Samcity Ruim aanbod!

Groepsuitje Shooting alley

€ 24,00 P/P v.a. Reserveren

Groepsuitje SHOOTING ALLEY 

Arrangement voor groepen van 6-10 personen. Groepsuitje Shooting alley. Een workshop boogschieten én genieten van onze borrelplank, high tea, lunch deal of het keuzemenu.

 • boogschieten

  Heb jij de vaste hand en het scherpe oog van Robin Hood? Tijdens de workshop boogschieten leert onze instructeur je om te gaan met pijl en boog. Improve your skills! Houding, richten en schieten. Na het oefenen is het tijd voor het serieuze werk. Stay focused! Schiet jij de meeste pijlen in de roos op het blazoen? It’s a battle for the winning team! Versla jij je vrienden of familie met ballon schieten?

 • horeca arrangementen

  Jullie gaan heerlijk genieten van onze horeca arrangementen; de borrelplank, lunch deal, high tea of het keuzemenu. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • drank arrangement

  Je kunt ervoor kiezen alle drankjes op nacalculatie te doen. Weet je liever waar je aan toe bent? Maak dan je keuze voor het drankarrangement 3 drankjes (frisdrank, bier, wijn, koffie of thee). Je kunt je keuze aangeven bij de reservering. Onze high tea is inclusief onbeperkt thee.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie groepsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het groepsuitje Shooting alley vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel