Boek nu Boek nu Groepsuitje Escaperoom - Samcity - Voor elke groep!

Groepsuitje Escaperoom

€ 24,00 P/P v.a. Reserveren

groepsuitje ESCAPEROOM 

Arrangement voor groepen van 6 tot 16 personen. Groepsuitje Escaperoom. Uit onze escaperoom ontsnappen én genieten van onze borrelplank, luxe lunch, high tea of het keuzemenu.

 • escaperoom

  Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Foute boel! Alle kans dat je slachtoffer wordt van de ontslagen leerling-tatoeëerder, die zichzelf na sluitingstijd toegang verschaft tot Samcity. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Hij ziet zijn tattoos als trofeeën. Het is duidelijk! Hier moet je zo snel mogelijk weg. Dat betekent samenwerken met je familie, vrienden of andere lotgenoten. Raadsels oplossen, cryptische omschrijvingen ontrafelen, uitvinden waar de sleutel ligt. Je hebt maar één uur de tijd! Zie dan je hoofd maar eens koel te houden. Wordt het escaped of still stuck? Speel je met meer dan 8 personen? In de identieke kamer zijn je tegenspelers in exact dezelfde situatie terechtgekomen. Welk team heeft de sterkste zenuwen… De intekenlijsten worden van te voren gestuurd. Voorafgaand aan het bezoek is de teamindeling al klaar. Zo hoeft er op de dag zelf niets meer geregeld te worden.

 • horeca arrangementen

  Jullie kunnen heerlijk genieten van onze horeca arrangementen; de borrelplank, luxe lunch, high tea of het keuzemenu. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht.  Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • drank arrangement

  Je kunt ervoor kiezen alle drankjes op nacalculatie te doen. Weet je liever waar je aan toe bent? Maak dan je keuze voor het drankarrangement 3 drankjes (frisdrank, bier, wijn, koffie of thee). Onze high tea is inclusief onbeperkt thee. Je kunt je keuze aangeven bij de reservering.
  * Drankjes op nacalculatie
  * Drie drankjes €10,00 P/P

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie groepsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het groepsuitje Escaperoom vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel