Boek nu Boek nu Groepsuitje Escapegame - Samcity - Voor de leukste groepsuitjes

Groepsuitje Escapegame

€ 24,00 P/P v.a. Reserveren

groepsuitje ESCAPEgame 

Arrangement voor groepen van 8 tot 21 personen. Groepsuitje Escapegame. Een escapegame teambattle én genieten van onze borrelplank, lunch deal, borrelplank DeLuxe, high tea of het keuzemenu.

 • escapegame

  Je zit vast aan het pand en aan je teamgenoten met handboeien en.. cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jouw team als eerste de codes om alle teamleden los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Kunnen doordenken, opmerkzaamheid en inzicht zijn vereist. Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij, kraakt de kluis en komt als winnaar uit de strijd?

 • horeca arrangementen

  Jullie kunnen heerlijk genieten één van onze horeca arrangementen; de borrelplank, lunch deal, borrelplank DeLuxe, high tea of het keuzemenu. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • drankarrangement

  Je kunt ervoor kiezen alle drankjes op nacalculatie te doen. Weet je liever waar je aan toe bent? Maak dan je keuze voor het drankarrangement 3 drankjes (frisdrank, bier, wijn, koffie of thee). Je kunt je keuze aangeven bij de reservering. Onze high tea is inclusief 2 uur onbeperkt thee.

 • vooraf overleggen

  Kom je met een grote groep en wil je voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om demogelijkheden en ins & outs van het programma door te spreken.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel