Boek nu Boek nu Groepsuitje Drinks and Bites & VR Escapegame - Samcity

Groepsuitje Drinks and Bites & VR Escapegame

€ 32,50 P/P v.a. Reserveren

Arrangementen

€ 32,50 P/P v.a.

groepsuitje drinks and bites & vr escapegame

Genieten van borrelen inclusief een borrelplank combineren met het spelen van onze VR Escapegame: La casa de dinero. Groepsuitje Drinks and Bites & VR Escapegame.

 •  VR escapegame

  Bella Ciao! Jullie spelen het spel: La casa de dinero. Laat je leiden door ‘El Professor’ en waan je een echte bankovervaller. Welk team lukt het als eerste uit de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen, de kluis te veroveren en te vluchten met zoveel mogelijk ‘dinero’? We starten in het klaslokaal van El Professor. Door het oplossen van uitdagende puzzels en raadsels vinden jullie je weg door de bank. Goed samenwerken én communiceren in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld is cruciaal. Met elkaars aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Zorg dat je creatief, snel en slim bent! Het spel bevat zes levels. Bij ieder level heeft een andere teamgenoot de VR-bril op.

 • drinks and bites

  Tijdens voor of na het spelen van de game heerlijk genieten van borrelen inclusief onze borrelplank. Het arrangement is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van wijn, frisdrank, bier, koffie en thee.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie groepsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het groepsuitje Drinks and Bites & VR Escapegame vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel