Boek nu Boek nu Groepsuitje Dodgeball - Samcity - Actieve uitjes voor elke groep!

Groepsuitje Dodgeball

€ 27,50 P/P v.a. Reserveren

groepsuitje dodgeball

Arrangement voor groepen van 10 t/m 24 personen. Groepsuitje Dodgeball. Al je energie kwijt op trampolines en genieten van onze lunch deal of high tea.

 • dodgeball op trampolines

  Was trefbal tijdens de gymles bij jou altijd al favoriet? Dan kun je helemaal los tijdens dit groepsuitje Dodgeball. Hét arrangement als je van lekker actief houdt. We reserveren ons trampolinepark voor jullie. Het uitje vindt dan ook plaats voorafgaand aan de openingstijd van het trampolinepark. Zo hebben jullie alle ruimte om je uit te leven. Dodgeball is daarom alleen boekbaar op doordeweekse dagen. Onder leiding van onze instructeur gaat het dodgeball toernooi van start. Welk team komt als winnaar uit de strijd? Tussendoor een korte pauze met een drankje is uiteraard mogelijk.

 • horeca arrangementen

  Aansluitend gaan jullie heerlijk genieten van één van onze horeca arrangementen; de lunch deal of high tea met vega optie. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • drankarrangement

  Je kunt ervoor kiezen alle drankjes op nacalculatie te doen. Weet je liever waar je aan toe bent? Maak dan je keuze voor het drankarrangement 3 drankjes (frisdrank, bier, wijn, koffie of thee). Je kunt je keuze aangeven bij de reservering. De high tea is inclusief 2 uur onbeperkt thee.

 • vooraf overleggen

  Kom je met een grote groep en wil je voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per  mail overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding of bekijken van het trampolinepark, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om de mogelijkheden en ins & outs van het programma door te spreken.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel