Boek nu Boek nu Groepsuitje Battle escaperoom & High tea - Groepsuitjes Samcity

Groepsuitje Battle escaperoom & High tea

€ 40,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 40,00 P/P

Groepsuitje battle escaperoom & high tea

Arrangement voor groepen van 10 t/m 16 personen. Groepsuitje Battle escaperoom & High tea. Ontsnappen uit onze battle escaperoom en genieten van onze high tea.

 • battle escaperoom

  Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Foute boel! Alle kans dat je slachtoffer wordt van de ontslagen leerling-tatoeëerder, die zichzelf na sluitingstijd toegang verschaft tot Samcity. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Hij ziet zijn tattoos als trofeeën. Het is duidelijk! Hier moet je zo snel mogelijk weg. Dat betekent samenwerken met je vrienden, familie of andere lotgenoten. Raadsels oplossen, cryptische omschrijvingen ontrafelen, uitvinden waar de sleutel ligt. Je hebt maar één uur de tijd! Zie dan je hoofd maar eens koel te houden. Wordt het escaped of still stuck? In de identieke kamer zijn je tegenspelers in exact dezelfde situatie terechtgekomen. Welk team heeft de sterkste zenuwen..

 • high tea

  Vooraf of na afloop heerlijk genieten van onze high tea. Een klein soepje, heerlijke hapjes en 1x thee. Er is ook een vegetarische variant. De high tea is inclusief 3 extra drankjes. Hierbij kan worden gekozen uit frisdrank, bier, wijn, koffie én thee. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie groepsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het groepsuitje Battle escaperoom & High tea vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel