Boek nu Boek nu Communicatietraining bedrijven dagdeel - Samcity - interactief

Communicatietraining bedrijven dagdeel

€ 140,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 140,00 P/P

communicatietraining bedrijven dagdeel

Een dagdeelvullend trainingsarrangement voor bedrijven. Volg onder begeleiding van een gediplomeerde communicatietrainer een communicatietraining voor bedrijven. In de training is een VR Escapegame geïntegreerd. Interactief, leuk, leerzaam én net even anders dan de standaard communicatietraining. Deze training verhoogt gegarandeerd de betrokkenheid en motivatie van de werknemers. 

inhoud communicatietraining bedrijven 

De training wordt gegeven door een gediplomeerde communicatietrainer en is gericht op het krijgen van meer inzicht in de eigen communicatiestijl en in die van anderen. De training is als volgt ingedeeld:

 • Voorstellen vanuit oordelen. Wat zie je wel en wat zie je niet? IJsbergtheorie
 • DISC model kenmerken van verschillende temperamenten
 • Waarde opdracht maken
 • VR Escapegame
 • Evaluatie
 • Feedback geven en ontvangen

vr escapegame

Tijdens de VR Escapegame worden spelers in een interactieve omgeving geplaatst. Deze interactieve omgeving is een escaperoom in de vorm van een bankgebouw. De game wordt in teams gespeeld. Eén lid van elk team bevindt zich in de virtuele escaperoom. De overige teamleden zitten aan een tafel, die voorzien is van allerlei materialen. Deze spelers zien de virtuele escaperoom niet. De materialen op de tafel bevatten aanwijzingen, die nodig zijn om uit de escaperoom te ontsnappen. Maar, welke aanwijzing is wanneer en waar nodig? Door het stellen van vragen en het geven van de juiste info tussen ‘beide’ werelden kan, level voor level, het spel worden uitgespeeld. Iedereen bevindt zich een keer in de virtuele escaperoom. Bij elk level heeft een ander teamlid de VR-bril op. Welk team communiceert het beste en ontsnapt als eerste uit het bankgebouw?

observatie en nabespreking

Goed communiceren tussen de speler in de virtuele wereld en de spelers in de ‘echte’ wereld is cruciaal tijdens het spelen van de game. Tijdens de VR Escapegame observeert de communicatietrainer. Daarbij wordt gelet op de manier van communiceren in de teams en de rol van de teamleden daarin. Na het spelen van de game wordt de communicatie binnen de teams geëvalueerd. Ook kan hierbij gebruik worden gemaakt van beeldmateriaal, dat door de trainer is opgenomen tijdens het spel. Boeiend en uiterst leerzaam.

bewijs van deelname

Na afloop van de training ontvangt elke deelnemer een bewijs van deelname vanuit de opleidingsinstelling. Het document is voorzien van de geleerde communicatiecompetenties.

communicatietraining op maat 

Een communicatietraining op maat is uiteraard ook mogelijk. Zo kan in de training worden aangesloten op behoeftes vanuit het bedrijf.

aanvraag communicatietraining

In verband met de beschikbaarheid van de communicatietrainer is het raadzaam de aanvraag ruim op tijd te doen. De training kan op elke dag van de week worden gegeven.

Offerte aanvraag communicatietraining dagdeel

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash JJJJ
 • Voer een getal groter dan of gelijk aan 10 in.
 • Je gegevens

 • Opmerking

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel