Boek nu Boek nu BMX & Skatepark Free ride - Samcity voor BMX, stuntstep, skateboard

BMX & Skatepark Free ride

€ 7,50 P/P Boek nu

Arrangementen

€ 7,50 P/P

Bmx & skatepark free ride

 • skatepark

  Vrij BMX-en, stuntsteppen, skateboarden en inlineskaten. BMX & Skatepark Free Ride. Twee uur lang losgaan in ons 1000 m2 indoor skatepark. Metershoge ramps, rails, curbs en ledges en een spectaculaire jumpbox met resi landing. Dit maakt Samcity hét park om tricks te leren en te oefenen. It’s all yours! Je kunt de free ride boeken via de boek nu button.

 • zelf geen materiaal

  Heb je zelf geen materiaal? Dat is geen probleem. Geef dit door bij de entreebalie. Tegen een kleine vergoeding kun je materiaal en bescherming eenvoudig bij je Free ride huren. Met de bij de balie verkregen bon, kun je het benodigde materiaal verkrijgen van de instructeur in het skatepark. In het BMX & Skatepark is een helm tot 16 jaar verplicht.

 • sc skateshop

  Het skatepark van Samcity heeft een eigen skateshop met een compleet assortiment voor al je gear voor BMX, stuntstep of skateboard. De skateshop bevindt zich naast het skatepark. In de shop kun je kiezen uit kant en klare modellen. Ook kun je van alle onderdelen complete BMX-en, skateboards en stuntsteps samenstellen. Alles kan direct gemonteerd worden. Ook kunnen reparaties worden uitgevoerd. In de shop vind je helmen en andere beschermers, kleding, sneakers en overige merchandise. Alle producten zijn ook in de webshop verkrijgbaar.

 • rittenkaart

  Kom je vaak voor een Free ride naar het BMX & Skatepark van Samcity? Dan is het handig een rittenkaart aan te schaffen. Je betaalt voor 10x en krijgt 2x een BMX & Skatepark Free ride kado, 10x + 2 bonus.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel