Boek nu Boek nu BMX & Skate en jump - Samcity

BMX & Skate en jump

€ 20,00 P/P Boek nu
  • Full of energie? This is your party!
  • In het 1000 m2 BMX & Skatepark ga je met je vrienden coole tricks oefenen en showen. Ons indoorpark staat vol met spectaculaire obstakels; rails en ramps. Lukt het in de foampit te landen? Deze party is inclusief het gebruik van BMX, stuntstep, skateboard, helm (verplicht) en bescherming. In het park is begeleiding aanwezig.
  • Nog niet al je energie kwijt? Feel free to jump! Met je vrienden een uur lang jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring héél hoog op de high performance trampolines. Ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Durf je ook vanaf de Jumptowers in een BigAirBag te vallen? En lukt het jou op de Walk Wall te landen? Onze Jumpmasters helpen hier graag bij! Nog een potje basketbal of dodgeball spelen op de trampolines?
    Natuurlijk niet vergeten je coolste trick te filmen met onze samcitycam!
  • Tijdens de party chillen met limo en chips. Na afloop valt er heel wat na te praten en .. te genieten van lekker samen eten! In het restaurant staat jullie gereserveerde tafel klaar!

Heb je speciale wensen?

Kom je met een groep van meer dan 16 personen of heb je speciale wensen? Neem dan contact op met het team van Samcity via [email protected] of telefonisch via 0229 34 33 33.
Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign