Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje VR Escapegame - Samcity - Virtuele escaperoom.

Bedrijfsuitje VR Escapegame

€ 34,00 P/P v.a. Reserveren

Bedrijfsuitje VR escapegame

Arrangement voor groepen van 10 t/m 30 personen. Bedrijfsuitje VR Escapegame. Ontsnappen uit een virtuele escaperoom en heerlijk genieten van onze borrel & bites, luxe lunch of keuzemenu.

 • VR escapegame

  Bella Ciao! Jullie spelen het spel: La casa de dinero. Je bevindt je in een virtuele escaperoom. Laat je leiden door ‘El Professor’ en waan je een echte bankrover. Welk team lukt het als eerste uit de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen, de kluis te veroveren en te vluchten met zoveel mogelijk ‘dinero’? We starten in het klaslokaal van El Professor. Door het oplossen van uitdagende puzzels en raadsels vinden jullie je weg door de bank. Goed samenwerken én communiceren in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld is cruciaal. Met elkaars aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Zorg dat je creatief, snel en slim bent! Het spel bevat zes levels. Bij ieder level heeft een ander teamgenoot de VR-bril op.

 • horeca arrangementen

  Jullie kunnen heerlijk genieten van onze horeca arrangementen; de borrelplank, luxe lunch of het keuzemenu. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht. Kies je voor het keuzemenu? Bij de bevestiging van de reservering ontvang je het invulformulier. Wel zo handig! De keuze voor het voor-, hoofd- en nagerecht kan van te voren doorgegeven worden. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • drank arrangement

  Het bedrijfsuitje is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Je kunt je keuze aangeven bij de reservering.
  * Drie drankjes €10,00 P/P
  * Drank arrangement 2 uur €20,00 P/P

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje VR Escapegame vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel