Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Treasure Hunt The Game - Samcity - Outdoor

Bedrijfsuitje Treasure Hunt The Game

€ 34,00 P/P v.a. Reserveren

Arrangementen

€ 34,00 P/P v.a.

Bedrijfsuitje treasure hunt the game

Outdoor arrangement voor groepen van 10 t/m 36 personen. Bedrijfsuitje Treasure Hunt The Game. Op zoek naar de code van de schatkist en genieten van onze borrelplank, lunch deal, borrelplank DeLuxe, keuzemenu of BBQ-buffet.

 • treasure hunt 

  Treasure Hunt is een spannende, interactieve en uitdagende outdoor game, waarbij je met je team op zoek gaat naar de code van de schatkist. Ben je competitief ingesteld, houd je van gezelligheid en kun je goed samenwerken? Dan is bedrijfsuitje Treasure Hunt The Game helemaal jouw ding! Om de code te vinden moeten puzzels worden opgelost, vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd. Daarbij draait het om de snelste tijd. Het team dat als eerste alle opdrachten goed uitvoert en de code vindt, is de winnaar. Perfect voor teambuilding!

 • horeca arrangementen

  Jullie kunnen heerlijk genieten van onze horeca arrangementen; de borrelplank, lunch deal, borrelplank DeLuxe, het keuzemenu of het BBQ-buffet. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht. Kies je voor het keuzemenu? Bij de bevestiging van de reservering ontvang je het invulformulier. Wel zo handig! De keuze voor het voor-, hoofd- en nagerecht kan van te voren doorgegeven worden. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak. Het BBQ-buffet wordt aangeboden voor groepen vanaf 30 personen.

 • drankarrangement

  Het bedrijfsuitje is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Je kunt je keuze aangeven bij de reservering.

 • alternatief programma

  Slecht weer! Het doemscenario van iedereen, die een outdoor uitje organiseert. Weer of geen weer. Bij Samcity gaat het uitje altijd door. Afhankelijk van het beschikbare aanbod, kunnen jullie gebruik maken van één van onze indoor activiteiten. De pubquiz, muziekbingo, escaperooms, escapegame, boogschieten, lasergamen of de VR-Escapegame. Succes verzekerd!

 • vooraf overleggen

  Wil je voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje treasure hunt the game

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje Treasure Hunt The Game vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel