Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Shooting alley & Luxe lunch - Boogschieten - Samcity

Bedrijfsuitje Shooting alley & Luxe lunch

€ 37,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 37,50 P/P

bedrijfsuitje SHOOTING ALLEY & luxe lunch

Arrangement voor groepen van 10 personen. Bedrijfsuitje Shooting alley en Luxe lunch. Een workshop boogschieten én heerlijk genieten van onze luxe lunch.

 • boogschieten

  Heb jij de vaste hand en het scherpe oog van Robin Hood? Tijdens de workshop boogschieten leert onze instructeur je om te gaan met pijl en boog. Improve your skills! Houding, richten en schieten. Na het oefenen is het tijd voor het serieuze werk. Stay focused! Schiet jij de meeste pijlen in de roos op het blazoen? It’s a battle for the winning team! Versla jij je collega’s?

 • luxe lunch

  Jullie gaan heerlijk genieten van onze luxe lunch. Er is ook een vegetarische variant. Eventuele voedselallergieën kunnen bij de opmerkingen worden doorgegeven. De luxe lunch is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje Shooting alley & Luxe Lunch vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel