Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Rollerskate Disco & Borrelen - Samcity

Bedrijfsuitje Rollerskate Disco & Borrelen

€ 50,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 50,00 P/P

bedrijfsuitje rollerskate DISCO & borrelen

Arrangement voor groepen vanaf 75 personen. Bedrijfsuitje Rollerskate Disco & Borrelen. Met je collega’s back tot the 80’s & 90’s! Heerlijk genieten van samen rolschaatsen, borrelen en hapjes. Een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat wordt.

 • 80’s & 90’s rollerskate disco

  Rollerskaten op de allergrootste disco hits! Ouderwets rolschaatsen op een unieke locatie, het rollerpark van Samcity! Beleef een onvergetelijk uitje met je collega’s. Rolschaatsen terwijl de vetste disco en top 40 hits uit de 80’s & 90’s uit de speakers knallen. Heb je verzoeknummers? Het is ook mogelijk een DJ bij het arrangement te boeken. Uiteraard wordt alles uit de kast getrokken; discolampen, rookmachines en lasers. Show your moves on the dancefloor!

 • dresscode disco

  Feel the groove! Om het terug-in-de-tijd gevoel compleet te maken. De dresscode is disco. Verras je collega’s… Colours, glitters, afro pruiken, soulpijpen, blousjes met ruches. Boek je de fotograaf bij je arrangement? Vergeet dan niet je foto in onze 80’s & 90’s photobooth te maken. De fotograaf maakt ook een groepsfoto. Alle foto’s worden na afloop gemaild. Dat wordt heerlijk nagenieten..

 • gezellig samen borrelen

  Wil je even bijkomen van al je moves of vind je het vooral leuk van een afstandje van je rollende collega’s te genieten? Het arrangement is inclusief onbeperkt borrelen inclusief 3 hapjes bittergarnituur. Drie uur lang gebruik maken van bier (m.u.v. speciaalbier), wijn en frisdrank. In het park is een chillruimte met bar aanwezig.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje vooraf en op de dag zelf.

Reserveer Rollerskate Disco en Borrelen

 • Voer een getal groter dan of gelijk aan 75 in.
 • Je gegevens

 • Arrangement uitbreiden

 • Opmerking

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign