Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Pubquiz & keuzemenu - Samcity

Bedrijfsuitje Pubquiz & keuzemenu

€ 50,00 P/P v.a. Reserveren

Arrangementen

€ 50,00 P/P v.a.

bedrijfsuitje pubquiz & keuzemenu

Arrangement voor groepen van 12 tot 40 personen. Bedrijfsuitje Pubquiz & Keuzemenu. Een breinbattle tussen collega’s en heerlijk genieten van het keuzemenu.

 • pubquiz

  Beeld, geluidsfragmenten en vragen. Beantwoord elke vraag binnen 30 seconden. Welk team heeft de meeste kennis? De quiz bestaat uit drie rondes; film en televisie, sport en reclame, muziek en algemeen. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. The winner takes it all! Eigen vragen toevoegen, behoort tot de mogelijkheden. Hoe goed ken jij het bedrijf of je collega’s? De intekenlijsten worden van te voren gestuurd. Wel zo handig. Voorafgaand aan het bezoek is de teamindeling al klaar. Zo hoeft er op de dag zelf niets meer geregeld te worden.

 • eigen vragen toevoegen

  Verras je collega’s met eigen vragen in de pubquiz. Wil je eigen vragen toevoegen aan de quiz? Geef dit op het reserveringsformulier door bij de opmerkingen. Het is mogelijk per ronde 2 vragen aan te leveren. Dat zijn in totaal 6 vragen. Dit kunnen zowel open vragen als multiple choice vragen zijn. Vergeet niet bij deze laatste categorie ook de foute antwoorden door te geven. Ook ontvangen we graag per vraag een toepasselijke afbeelding. Wel zo leuk!

 • gezellig samen eten

  Jullie kunnen heerlijk genieten van ons keuzemenu. Bij de bevestiging van de reservering ontvang je het invulformulier voor het keuzemenu. Wel zo handig! De keuze voor het voor-, hoofd- en nagerecht kan van te voren doorgegeven worden. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht. Het keuzemenu is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Wil je voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje pubquiz & KEUZEMENU

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje Pubquiz & keuzemenu vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel