Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Lasergame & keuzemenu - Specialist in bedrijfsuitjes - Samcity

Bedrijfsuitje Lasergame & keuzemenu

€ 50,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 50,00 P/P

bedrijfsuitje lasergame & keuzemenu

Arrangement voor groepen van 10 tot 32 personen. Bedrijfsuitje Lasergame & Keuzemenu. Twee heats lasergamen én heerlijk genieten van ons keuzemenu.

 • lasergame

  Ben jij klaar voor een battle met collega’s die je stiekem altijd al eens had willen verslaan? Onze unieke Lost City biedt jou de ultieme kans! Maar liefst 500 m2 vol special effects met blacklight, lasers en rook. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Dit staat garant voor een buitengewoon spectaculaire belevenis. Elk team speelt twee heats. Bij meer dan 16 personen is dit ook mogelijk in toernooivorm. Alle teams strijden tegen elkaar, met een uiteindelijke winnaar tot gevolg. De intekenlijsten worden van te voren gestuurd. Voorafgaand aan het bezoek is de teamindeling al klaar. Zo hoeft er op de dag zelf niets meer geregeld te worden.

 • keuzemenu

  Vooraf of na afloop heerlijk genieten van ons keuzemenu. Bij de bevestiging van de reservering ontvang je het keuzeformulier voor het menu. Wel zo handig! De keuze voor het voor-, hoofd- en nagerecht kan van te voren doorgegeven worden. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht. Eventuele voedselallergieën kunnen bij de opmerkingen worden doorgegeven. Het keuzemenu is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje Lasergame & Keuzemenu vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel