Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Escapegame - Samcity - Teambuilding voor elke groep!

Bedrijfsuitje Escapegame

€ 34,00 P/P v.a. Reserveren

bedrijfsuitje ESCAPEgame 

Arrangement voor groepen van 10 tot 21 personen. Bedrijfsuitje Escapegame. Een escapegame teambattle én genieten van onze borrelplank, lunch deal, borrelplank DeLuxe of keuzemenu.

 • escapegame

  Je zit vast aan het pand en aan je teamgenoten met handboeien en.. cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jouw team als eerste de codes om alle teamleden los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Kunnen doordenken, opmerkzaamheid en inzicht zijn vereist. Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij, kraakt de kluis en komt als winnaar uit de strijd?

 • horeca arrangementen

  Jullie kunnen heerlijk genieten van onze horeca arrangementen; de borrelplank, lunchdeal, borrelplank deLuxe of het keuzemenu. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht. Kies je voor het keuzemenu? Bij de bevestiging van de reservering ontvang je het invulformulier. Wel zo handig! De keuze voor het voor-, hoofd- en nagerecht kan van te voren doorgegeven worden. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • drankarrangement

  Het bedrijfsuitje is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Je kunt je keuze aangeven bij de reservering.

 • vooraf overleggen

  Wil je voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om de mogelijkheden en ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje Escapegame vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel