Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Escapegame & luxe lunch - Bedrijfsuitjes specialist - Samcity

Bedrijfsuitje Escapegame & luxe lunch

€ 37,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 37,50 P/P

bedrijfsuitje ESCAPEgame & luxe lunch

Arrangement voor groepen van 10 tot 24 personen. Bedrijfsuitje Escapegame en Luxe lunch. Een escapegame teambattle én heerlijk genieten van onze luxe lunch.

 • escapegame

  Team escape in meerdere teams. Je zit vast aan het pand en aan je teamgenoten met handboeien en.. cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jij de codes om je teamleden los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Kunnen doordenken, opmerkzaamheid en inzicht zijn vereist. Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij en komt als winnaar uit de strijd? De intekenlijsten worden van te voren gestuurd. Voorafgaand aan het bezoek is de teamindeling al klaar. Zo hoeft er op de dag zelf niets meer geregeld te worden.

 • luxe lunch

  Jullie gaan heerlijk genieten van onze luxe lunch. Er is ook een vegetarische variant. Eventuele voedselallergieën kunnen bij de opmerkingen worden doorgegeven. De luxe lunch is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje Escapegame & Luxe Lunch vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel