Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Dodgeball - Samcity - Leef je uit in het trampolinepark

Bedrijfsuitje Dodgeball

€ 37,50 P/P v.a. Reserveren

bedrijfsuitje dodgeball

Arrangement voor groepen van 10 t/m 24 personen. Groepsuitje Dodgeball. Al je energie kwijt op trampolines en heerlijk genieten van onze lunch deal.

 • dodgeball op trampolines

  Was trefbal tijdens de gymles bij jou altijd al favoriet? Dan kun je helemaal los tijdens dit groepsuitje Dodgeball. Hét arrangement als je van lekker actief houdt. We reserveren ons trampolinepark voor jullie. Het uitje vindt dan ook plaats voorafgaand aan de openingstijd van het trampolinepark. Zo hebben jullie alle ruimte om je uit te leven. Dodgeball is daarom alleen boekbaar op doordeweekse dagen. Onder leiding van onze instructeur gaat het dodgeball toernooi van start. Welk team komt als winnaar uit de strijd? Tussendoor een korte pauze met een drankje is uiteraard mogelijk.

 • horeca arrangementen

  Aansluitend gaan jullie heerlijk genieten van onze lunch deal met vega optie. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • drankarrangement

  Het bedrijfsuitje is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Je kunt je keuze aangeven bij de reservering.

 • vooraf overleggen

  Wil je voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om de mogelijkheden en ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje dodgeball

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje Dodgeball vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel