Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Activiteitenmix - Samcity - Ruim aanbod voor elke groep!

Bedrijfsuitje Activiteitenmix

€ 35,00 P/P v.a. Reserveren

Arrangementen

€ 35,00 P/P v.a.

Bedrijfsuitje activiteitenmix 

Arrangement voor groepen tot 100 personen. Bedrijfsuitje Activiteitenmix. Een middagvullend programma met activiteiten én heerlijk genieten van onze luxe lunch of één van onze buffetten.

 • activiteiten bedrijfsuitje

  Kies uit ons uitgebreide aanbod de activiteiten die jullie willen doen. Houd hierbij rekening met het aantal personen. We gaan uit van één activiteit per persoon. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende activiteiten: (battle) escaperoom, escapegame, lasergame, boogschieten in de shooting alley, de pubquiz of jumpen in het trampolinepark. Check hier alle info over de  activiteiten die gekozen kunnen worden. De intekenlijsten voor de door jullie gekozen activiteiten worden van te voren toegestuurd. Wel zo handig. Voorafgaand aan het bezoek is de teamindeling voor de activiteiten al klaar! Zo hoeft er op de dag zelf niets meer geregeld te worden.

 • horeca arrangementen

  Jullie gaan heerlijk genieten van onze luxe lunch óf van ons Mexicaans, Oosters of Amerikaans buffet. Zowel onze luxe lunch als buffet hebben een vegetarische variant. Eventuele voedselallergieën kunnen bij de opmerkingen worden doorgegeven. Het arrangement is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van bier, wijn,  frisdrank, koffie en thee. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje Activiteitenmix  vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign