Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Activiteitenmix - Samcity - voor grote groepen

Bedrijfsuitje Activiteitenmix

€ 37,50 P/P v.a. Reserveren

Arrangementen

€ 37,50 P/P v.a.

Bedrijfsuitje activiteitenmix 

Arrangement voor groepen tot 125 personen. Bedrijfsuitje Activiteitenmix. Een programma met activiteiten én heerlijk genieten van onze lunch deal, keuzemenu of buffet.

 • activiteiten bedrijfsuitje

  Kies uit ons uitgebreide aanbod de activiteiten die jullie willen doen. Houd hierbij rekening met het aantal personen. Elke deelnemer doet één activiteit. Je kunt kiezen uit de volgende activiteiten: (battle) escaperoom, escapegame, lasergame, VR Escapegame, boogschieten in de shooting alley, dodgeball op trampolines, de muziekbingo of de pubquiz. De groep wordt verdeeld over de gekozen activiteiten. Deze activiteiten vinden op hetzelfde tijdstip plaats. Check hier alle info over de activiteiten die gekozen kunnen worden. De intekenlijsten, voor de door jullie gekozen activiteiten, worden van te voren toegestuurd. Wel zo handig. Voorafgaand aan het bezoek is de teamindeling voor de activiteiten al klaar! Zo hoeft er op de dag zelf niets meer geregeld te worden.

 • extra activiteit

  Wil je graag gebruik maken van twee activiteiten per persoon? Geef het door bij de reservering en we zorgen voor een mooi programma met afwisselende activiteiten.

 • horeca arrangementen

  Jullie gaan heerlijk genieten van onze horeca arrangementen; de lunch deal, het keuzemenu of buffet. Hierbij is ook aan vegetariërs gedacht. Kies je voor het keuzemenu? Bij de bevestiging van de reservering ontvang je het invulformulier. Wel zo handig! De keuze voor het voor-, hoofd-, en nagerecht kan van te voren doorgegeven worden.

 • drankarrangement

  Het bedrijfsuitje is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Je kunt je keuze aangeven bij de reservering.

 • vooraf overleggen

  Wil je voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om de mogelijkheden en ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje Activiteitenmix vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel