Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Activiteitenmix & Luxe lunch - Samcity

Bedrijfsuitje Activiteitenmix & Luxe lunch

€ 37,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 37,50 P/P

Bedrijfsuitje activiteitenmix & LUXE LUNCH

Arrangement voor grote groepen tot 100 personen. Bedrijfsuitje Activiteitenmix & Luxe Lunch. Een middag vullend programma met activiteiten én heerlijk genieten van onze luxe lunch.

 • activiteiten bedrijfsuitje

  Kies uit ons uitgebreide aanbod de activiteiten die jullie willen doen. Houd hierbij rekening met het aantal personen. We gaan uit van één activiteit per persoon. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende activiteiten: (battle) escaperoom, escapegame, lasergame, boogschieten in de shooting alley of de pubquiz. Check hier alle info over de  activiteiten die gekozen kunnen worden. De intekenlijsten voor de door jullie gekozen activiteiten worden van te voren toegestuurd. Wel zo handig. Voorafgaand aan het bezoek is de teamindeling voor de gekozen activiteiten al klaar! Zo hoeft er op de dag zelf niets meer geregeld te worden.

 • luxe lunch

  Vooraf, tussendoor of na afloop gaan jullie heerlijk genieten van onze luxe lunch. Er is ook een vegetarische variant. Eventuele voedselallergieën kunnen bij de opmerkingen worden doorgegeven. De luxe lunch is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje Activiteitenmix & Luxe Lunch vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel