Boek nu Boek nu Bedrijfsuitje Activiteitenmix & Buffet - Specialist in bedrijfsuitjes - Samcity

Bedrijfsuitje Activiteitenmix & Buffet

€ 50,00 P/P v.a. Reserveren

Arrangementen

€ 50,00 P/P v.a.

bedrijfsuitje activiteitenmix & buffet

Arrangement voor grote groepen tot 100 personen. Bedrijfsuitje Activiteitenmix en Buffet. Een middag- of avondvullend programma met activiteiten én heerlijk genieten van ons buffet.

 • activiteiten bedrijfsuitje

  Kies uit ons uitgebreide aanbod de activiteiten die jullie willen doen. Houd hierbij rekening met het aantal personen. We gaan uit van één activiteit per persoon. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende activiteiten: (battle) escaperoom, escapegame, lasergame, boogschieten in de shooting alley, de pubquiz of jumpen in het trampolinepark. Check hier alle info over de activiteiten die gekozen kunnen worden. De intekenlijsten voor de gekozen activiteiten worden van te voren toegestuurd. Wel zo handig. Voorafgaand aan het bezoek is de teamindeling voor de gekozen activiteiten al klaar! Zo hoeft er op de dag zelf niets meer geregeld te worden.

 • buffet

  Vooraf of na afloop heerlijk genieten van ons buffet. Er is ook een vegetarische variant. Eventuele voedselallergieën kunnen bij de opmerkingen worden doorgegeven. Het arrangement is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie bedrijfsuitje

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje Activiteitenmix & Buffet vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel