Boek nu Boek nu Battle escaperoom tattooshop - Escaperoom en Kidsescaperoom - Samcity

Battle escaperoom tattooshop

€ 220,00 Boek nu

Arrangementen

€ 220,00

battle escaperoom 

 • battle escaperoom tattooshop

  En dan zit je opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Foute boel! Alle kans dat je slachtoffer wordt van de ontslagen leerling-tatoeëerder, die zichzelf na sluitingstijd toegang verschaft tot Samcity. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Hij ziet zijn tattoos als trofeeën. Het is duidelijk! Hier moet je zo snel mogelijk weg. Dat betekent samenwerken met je vrienden, familie, collega’s of andere lotgenoten. Raadsels oplossen, cryptische omschrijvingen ontrafelen, uitvinden waar de sleutel ligt en je hebt maar een uur de tijd! Zie dan je hoofd maar eens koel te houden… Wat gaat het worden? Escaped of Still Stuck?

 • Identieke kamer

  In de identieke kamer ernaast zijn je tegenspelers in exact dezelfde situatie terechtgekomen. Welk team heeft de sterkste zenuwen en ontsnapt als eerste of komt het verst?

 • arrangementen

  Onze battle escaperoom tattooshop kan worden gecombineerd met al onze activiteiten en lekker samen eten en drinken voor het perfecte bedrijfs- of groepsuitje. Check hier ons aanbod.

 • borrelarrangement

  Maak je uitje compleet en boek online een borrelarrangement bij je ticket! Je krijgt hierbij 3 drankjes (bier, wijn, frisdrank) + 3 hapjes bittergarnituur. Na afloop valt er genoeg na te genieten met elkaar! Wij zorgen dat jullie gereserveerde tafel klaarstaat.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel