Boek nu Boek nu Battle escaperoom & keuzemenu - Samcity

Battle escaperoom & keuzemenu

€ 37,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 37,50 P/P

BATTLE ESCAPEROOM
Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Foute boel! Alle kans dat je slachtoffer wordt van de ontslagen leerling-tatoeëerder, die zichzelf na sluitingstijd toegang verschaft tot Samcity. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Hij ziet zijn tattoos als trofeeën. Het is duidelijk! Hier moet je zo snel mogelijk weg. Dat betekent samenwerken met je vrienden, familie, collega’s of andere lotgenoten. Raadsels oplossen, cryptische omschrijvingen ontrafelen, uitvinden waar de sleutel ligt. Je hebt maar één uur de tijd! Zie dan je hoofd maar eens koel te houden. Wordt het escaped of still stuck? In de identieke kamer zijn je tegenspelers in exact dezelfde situatie terechtgekomen. Welk team heeft de sterkste zenuwen..

GENIETEN VAN HET KEUZEMENU
Vooraf of na afloop heerlijk genieten van ons keuzemenu.
Bij de bevestiging van de reservering ontvang je het keuzeformulier voor het menu. Wel zo handig! De keuze kan van te voren doorgegeven worden. Iedereen ontvangt hierbij 3 muntjes voor frisdrank, bier (m.u.v. speciaalbier), wijn (1,5 munt) en koffie of thee.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign