Boek nu Boek nu Annuleren - Samcity

Wat doe jij deze zomervakantie? Meld je hier aan voor de Samcity Fun Games!

Tickets
annuleren

annuleren

ONLINE BOEKING ANNULEREN

Heb je je tickets online geboekt en betaald en wil je deze annuleren? Dat kan via een mail aan info@ticketcounter.nl. Vergeet hierbij niet het bestelnummer van de tickets te vermelden. Ticketcounter stort het bedrag van de boeking min €2,50 administratiekosten binnen 7 werkdagen terug op de rekening. Wil je het ticket omboeken naar een andere datum? Neem contact met ons op via 0229-34 33 33. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Bij beschikbaarheid op de nieuwe datum wordt de boeking verplaatst.
Heb je je ticket online geboekt, maar kom je met minder deelnemers? Geef dit van te voren telefonisch of op de dag zelf door aan de baliemedewerkster. Bedragen tot €7,50 worden teruggegeven. Voor bedragen vanaf €7,50 wordt een tegoedbon verstrekt.

RESERVERING website ANNULEREN

Heb je via onze website een reservering voor een groeps- of vergaderarrangement gemaakt en wil je deze annuleren? Dan gelden de volgende afspraken: Tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van het bezoek aan Samcity vernemen wij graag het definitieve aantal personen. Tot deze datum kan kosteloos worden geannuleerd. Bij annuleringen binnen 7 dagen voor aanvang van het bezoek zijn wij genoodzaakt 60% van de totale reserveringswaarde in rekening te brengen. Bij annuleringen binnen 48 uur of bij no-show zullen wij de gehele reserveringswaarde doorberekenen.
Tot uiterlijk 1 dag voor het bezoek kan er met een marge van 5 % worden afgeweken van het aantal opgegeven personen.

Reservering op maat annuleren

Heb je een reservering gemaakt voor een groepsprogramma op maat en wil je deze annuleren? Dan gelden de volgende afspraken: Uiterlijk 14 dagen van te voren, sturen wij een offerte op basis van het doorgegeven aantal personen. Om de reservering te bevestigen, ontvangen wij de offerte graag ondertekend retour. Het is ook mogelijk via een reply op de mail een akkoord te geven voor de reservering. Eventuele wijzigingen ontvangen wij graag per mail. Tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van het bezoek aan Samcity vernemen wij graag het definitieve aantal personen. Tot deze datum kan kosteloos worden geannuleerd. Bij annuleringen binnen 7 dagen voor aanvang van het bezoek zijn wij genoodzaakt 60% van de totale reserveringswaarde in rekening te brengen. Bij annuleringen binnen 48 uur of bij no-show zullen wij de gehele reserveringswaarde doorberekenen. Tot uiterlijk 1 dag voor het bezoek kan er met een marge van 5 % worden afgeweken van het aantal opgegeven personen.

Mocht je nog vragen hebben of even willen overleggen? Bel naar 0229-34 33 33.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign