Boek nu Boek nu Adverteren bij Samcity - Samcity - Adverteren voor bedrijven

ADVERTEREN
BIJ SAMCITY

Adverteren bij samcity

Het is voor bedrijven mogelijk te adverteren op de schermen in Samcity. Het aantal van 100.000 bezoekers per jaar maakt de schermen een uiterst geschikt platform om op te adverteren. Onze bezoekers verblijven gemiddeld 3 uur bij Samcity. En naar bewegende beelden wordt gekeken! De advertentie wordt dus goed bekeken. De bezoekers komen vanuit Hoorn, Purmerend, Alkmaar, Enkhuizen, Amsterdam en omgeving. 

beeldschermen

Samcity heeft drie beeldschermen. Deze schermen hangen op prominente plekken; bij de entreebalie, in het trampolinepark en in het restaurant. Via de beeldschermen informeren wij de gasten over onze activiteiten en evenementen. Ook verwelkomen wij alle bedrijfsuitjes op deze schermen. Wij zorgen voor een prettige afwisseling tussen de informatie en advertenties.

advertentie

De advertentieslide kan aangeleverd óf door Samcity worden gemaakt. Er zijn hierbij verschillende opties. Het is mogelijk om alleen een foto te tonen. De advertentie kan regelmatig gewisseld worden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Denk hierbij aan een wisselende collectie kleding, afgeronde bouwprojecten of huizen in de verkoop. Het is ook mogelijk de bedrijfsnaam met het logo en korte bedrijfsinfo te tonen. De advertentie wordt op drie schermen circa elke 5 minuten 10 seconden getoond tijdens openingstijden.

praktische info adverteren bij samcity

Advertentie aanleveren: (afmeting Full HD 1920×1080, in PDF of JPEG)
Prijzen advertentie per jaar excl. BTW: €300,-
Opmaak advertentie door Samcity: €75,- excl. BTW

speciale aanbieding adverteren bij samcity

Voor bedrijven die Samcity hebben bezocht, hebben wij een speciale aanbieding. Bezoekende bedrijven bieden wij twee maanden gratis adverteren. De kosten voor 12 maanden adverteren bedragen dus €250,-.

contact

Wil je adverteren bij Samcity of heb je vragen? Stuur een mail naar info@samcity.nl. Langskomen kan natuurlijk ook altijd. Vergeet niet eerst een afspraak te maken.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel