Boek nu Boek nu Activiteiten - Samcity

activiteiten
voor
groepen

Samcity is tot 28 april gesloten. Check hier het laatste nieuws over annuleren.

voor elke groep 

Of je nu met een kleine óf grote groep komt. Wij hebben de activiteit voor jullie! Wil je activiteiten combineren met eten en drinken? Maak een keuze maken uit onze ruime aanbod van groepsarrangementen voor groepen vanaf 10 personen. Voor hele grote groepen bieden wij activiteitenmix arrangementen. Een mix van activiteiten gecombineerd met onze luxe lunch of een buffet! Kom je met een kleine groep? Uiteraard kunnen al onze activiteiten ook los geboekt of gereserveerd worden en gecombineerd met het lekkers van onze menukaart!

ESCAPEROOM
Samen met collega’s, vrienden of familie laat je je vrijwillig opsluiten in een tattooshop.  Via raadsels en cryptische omschrijvingen gaan jullie op zoek naar de sleutel en je hebt maar één uur de tijd. Zie dan je hoofd maar eens koel te houden. Wat gaat het worden escaped of still stuck?

Prijs daluren (ma t/m do t/m 18.30 u + vrij t/m 17.00 u): €90,00
Prijs overige uren: €110,00
Aantal personen: 4-8
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Duur: +/- 1 uur

BATTLE ESCAPEROOM
Samen met collega’s, vrienden of familie laat je je vrijwillig opsluiten in een tattooshop. In de identieke kamer ernaast zijn je tegenspelers in exact dezelfde situatie terechtgekomen. Via raadsels en cryptische omschrijvingen gaan jullie op zoek naar de sleutel… Welk team heeft de sterkste zenuwen en ontsnapt als eerste binnen één uur? Perfect voor teambuilding. Een escape en battle in één!

Prijs daluren (ma t/m do t/m 18.30 u + vrij t/m 17.00 u): €180,00
Prijs overige uren: €220,00
Aantal personen: 9-16
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Duur: +/- 1 uur

ESCAPEGAME
Team escape in meerdere teams. Je zit vast aan het pand en aan je teamgenoten met handboeien en cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jij de codes om je teamleden los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Kunnen doordenken, opmerkzaamheid en inzicht zijn vereist. Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij en komt als winnaar uit de strijd?

Prijs: 12,50 P/P
Aantal: 10-24 personen
Duur: +/- 75 min.

LASERGAME
Ben jij klaar voor een battle met vrienden, familie of collega’s die je stiekem altijd al eens had willen verslaan? Onze unieke Lost City biedt jou de ultieme kans! Maar liefst 500 m2 vol special effects en mysterieuze doorgangen staan garant voor een buitengewoon spectaculaire belevenis. Verloren? Speel een extra game en win de volgende bloedstollende strijd! Dit is ook mogelijk in toernooivorm met meerdere teams.

Prijs 1e heat: 10,00 P/P
Prijs 2e heat aansluitend: €5,00 P/P
Aantal: max. 16 personen per heat
Duur instructie + 1e heat: 20 min.
Duur 2e heat: 12 min.

SHOOTING ALLEY
Heb jij de vaste hand en het scherpe oog van Robin Hood? Tijdens de workshop boogschieten leert onze instructeur je om te gaan met pijl en boog. Improve your skills! Houding, richten en schieten. Na het oefenen is het tijd voor het serieuze werk. Stay focussed! Wie schiet de meeste pijlen in de roos op het blazoen?

Prijs: €15,00 P/P
Aantal: 6-16 personen
leeftijd: vanaf 8 jaar
Duur workshop: 1 uur

PUBQUIZ
Beeld, geluidsfragmenten en vragen. Beantwoord elke vraag binnen 30 seconden. Welk team heeft overall de meeste kennis? De quiz bestaat uit drie rondes; film en televisie, sport en reclame, muziek en algemeen. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. The winner takes it all! Eigen vragen toevoegen, behoort tot de mogelijkheden. Hoe goed ken jij je collega’s, vrienden of familie?

Prijs: €7,50 P/P
Aantal: 20-50 personen
Duur: +/- 75 min.

TRAMPOLINEPARK
Voor de totale ontspanning én inspanning losgaan in ons 1200 m2 trampolinepark. Jumpen op allerlei trampolines, dunken in de basketbalzone of trefbal spelen in de dodgeballzone. Je sprongen op safe oefenen met de jumptowers en Big Airbags. Hier kan alles!

Prijs incl. antislipsokken: €11,50 P/P
Aantal: max 100 personen
Duur: 1 uur

 

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign