Boek nu Boek nu Activiteiten voor kinderen - Voor een actief kinderfeestje - Samcity

Activiteiten voor kinderen

activiteiten voor kinderen

Bij Samcity kun je alle activiteiten combineren voor een onvergetelijk, uitdagend en actief kinderfeestje. Totaal ontzorgen is onze specialiteit. Voor ieders gemak, hebben wij in onze kinderfeestjes arrangementen alle activiteiten voor kinderen al gecombineerd. 

activiteiten 

TRAMPOLINEPARK

Ons trampolinepark is 1200 m2 groot. Er zijn heel veel trampolines. Ook is er een Ninja Course, high performance trampolines met walk wall, een jumptower en BigAirbags. Je kunt dunken in de basketbalzone of trefbal spelen in de dodgeballzone. In het trampolinepark word je verwelkomd door onze instructeurs. Zij zijn altijd op het park aanwezig. Wil je een coole trick leren? Vraag het onze instructeur.
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur: 60 min.
Verplicht: antislipsokken

BMX & SKATEPARK

Ons 1000 m2 indoor BMX & Skatepark staat vol met spectaculaire obstakels; jumpbox met resi landing, rails en ramps. Kom je voor het eerst of bezoek je het skatepark regelmatig? Het park is geschikt voor iedereen. Je ontvangt je materiaal van de instructeur. Een BMX, stuntstep of skateboard en helm en bescherming. Ruilen van materiaal is geen probleem. Je kunt je tricks gaan showen aan je vrienden.
Leeftijd: vanaf 7 jaar (1.20 m)
Duur: 60 min.
Verplicht: vaste schoenen

LASERGAMEN

Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. In ons 500 m2 lasergame arena, The lost City, ga je real life gamen. Rennen, sluipen en dekking zoeken. Wie komt als winnaar uit de strijd?
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur 1e heat: 20 min.
Duur 2e heat: 12 min.
Verplicht: vaste schoenen

SHOOTING ALLEY

Tijdens de workshop boogschieten in onze shooting alley leert de instructeur precies hoe je de boog moet gebruiken om zo goed mogelijk te schieten. Er zijn speciale kinderbogen. De instructeur is tijdens de hele workshop aanwezig. Houding, richten en schieten. Wie schiet de meeste pijlen in de roos? Boogschieten vindt plaats in een veilige, afgesloten omgeving.
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur: 30 min.

ESCAPEROOM

Je wordt met je vrienden opgesloten in de escaperoom voor kinderen: De schatkamer van Samcity. Voordat je de escaperoom ingaat, vertelt onze instructeur alles wat je moet weten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en waar je op moet letten om binnen het uur te kunnen ontsnappen. Alle puzzels in de escaperoom moeten worden opgelost om de sleutel van de schatkamer te vinden. De instructeur kijkt buiten de escaperoom mee op het scherm. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en te ontsnappen?
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Aantal: 5-6
Duur: 60 min

Previous Next

Trampolinepark

Previous Next

BMX & Skatepark

Previous Next

Lasergamen

Previous Next

Escaperoom voor kinderen

Previous Next

Boogschieten

Previous Next

Chips, limo en kindermenu

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel